В Мелітополі знов викрали людину

Також, в місті зняли прапор України

 

Зранку 16 березня у Мелітополі був викрадений  Сергей Славов, чоловік депутатки Запорізької обласної ради й директорки Агеніції розвитку Ірини Славов. Про це жінка повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Зрозуміло, що приходили за мною. Але, я встигла доїхати у безпечне місце. Чоловік не причетний до моєї діяльності, до різних справ, які зацікавлять тих, хто його забирав. Хто знає мої стосунки с чоловіком, той розуміє про що я кажу. Але, все одно забрали і я не знаю де він і що з ним. Мстити йому через мене? Така тактика? Всі аккаунти зараз його включені, розумію чого, шукають докази», — повідомила Ірина.

Відзначимо, що вчора окупанти не дали провести мітинг на підтримку викраденого мера Івана Федорова і громадській активістці Ользі Гайсумовій. Окупанти виставили снайперів поруч із ДК Шевченка та російських військових з автоматами та не дозволили людям протестувати. Більше того, двох людей, які підійшли до військових, взагалі забрали. Хлопця повели у бік ДК Шевченка, а дівчину посадили в машину та відвезли. Згодом, стало відомо, що дівчину відпустили.

Крім того, з’явилась інформація, що викрадений 11 березня мер Мелітополя перебуває у Луганську. Лжепрокуратура готує проти нього звинувачення в тероризмі.

Ввечері 14 березня в Мелітополі співробітники КП під управлінням колаборантів керівників розпочали знімати Головний український прапор. На жаль, це роблять не окупанти, а колаборанти, які пішли на службу до окупантів. За інформацією «Ріа-Мелітополь«,  департамент капітального будівництва та ЖКГ очолив Олексій Тегімбаєв, який вступив у змову з окупаційною владою РФ.

Мелитополь