Запорізькі школи перетворили на волонтерські штаби: про їх роботу

Не дивлячись на те, що у Запоріжжі для школярів відновили освітній процес, запорізькі школи продовжують функціонувати як волонтерські штаби. Про це розповіли в прес-службі Запорізької міської ради.

Нагадаємо, у Запоріжжі ще з 30 березня поновили навчання у школах та інших навчальних закладах. Як діти продовжують навчатись в умовах війни, можна дізнатись ТУТ.

Наразі в школах організували цілі штаби, де збирають гуманітарну допомогу військовим та переселенцям. Відправляють на передову одяг, продукти харчування, засоби особистої гігієни. Збираються гуртом і плетуть маскувальні сітки.

Робота у школах кипить практично цілодобово. Волонтери допомагають школі, небайдужі люди приносять гарячу їжу, аби працівники могли перепочити та підкріпитися.

Нарівні з дорослими працюють і діти. Після уроків, які зараз проходять в режимі онлайн, учні приходять до школи та допомагають плести маскувальні сітки.

Плетіння сіток не припиняється навіть під час комендантської години. У школах закликають всіх небайдужих приєднуватися до роботи та разом наближатися до перемоги.