Як буде діяти комендантська година в Запоріжжі у вихідні: подробиці

Подробиці розповіли в прес-службі Запорізької міської ради

У Запоріжжі в ці вихідні місцева влада не буде вводити довгу комендантську годину, проте для містян будуть діяти певні обмеження. Подробиці розповіли в прес-службі Запорізької міської ради.

Повідомляється, що цими вихідними час дії комендантської години змінюватися не буде. У суботу та неділю, 9 та 10 квітня, комендантська година починатиметься о дев’ятій вечора та закінчуватиметься о п’ятій ранку.

Магазини, аптеки та заклади сфери обслуговування працюватимуть у звичному режимі. Громадський транспорт перевозитиме пасажирів за встановленим графіком.

Однак, військове керівництво області ввело обмеження на відпочинок та прогулянки, а саме: відвідування лісопаркових зон, лісосмуг, парків, скверів та річкових прибережних зон.

Таке рішення було прийнято для того, щоб містяни могли спокійно сходити до магазинів, аптек чи закладів сфери обслуговування, закрити свої потреби і повернутися додому.

Варто відзначити, обмеження діятимуть до окремого розпорядження та не поширюватимуться на випадки службової необхідності.