Як нищили ворожі вертольоти на Запоріжжі — ФОТО, ВІДЕО

За військовою номенклатурою Ка-52 вважається командирською машиною авіації рф. Це новітня одиниця російської бойової авіації, яка випускається з 2008 року, має на озброєнні гарматну установку з лазерною системою наведення, протитанковий ракет ний комплекс, авіабомби та іншу зброю. Вартість Ка-52 – понад 16 мільйонів доларів США
Як ми раніше повідомляли, на Запорізькому напрямку десантники, територіали та нацгвардійці «розклали на молекули» три ворожих вертольоти: два Ка-52 та один Мі-8. Зараз з’явилось відео знищення ворожої техніки.
В районі Гуляйполя, де активно відбуваються бойові зіткнення, воїни одного з тербатальйонів застосували проти хваленої російської «вертушки» ПЗРК «Ігла». Били дуплетом. Як результат — хвалений російський «Алігатор» було «розкладено на молекули», а екіпаж загинув.
«Тепер наші позиції російські вертольоти обходять далекою дорогою, — зазначив командир роти територіалів на бойове псевдо «Альфа», — Зрозуміли, що тут на них чекає «гарячий прийом!».

 

На відео позначено червоною стрілкою місце падіння гвинтокрила окупантів.
Воїни-десантники протиповітряної оборони 81 окрема аеромобільна бригада ДШВ ЗС України разом з бойовими побратимами з ПЗРК “Stinger” знищили російський транспортно-бойовий вертоліт Мі-8.

Відео Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ
Підрозділом ППО Нацгвардії збили ворожий гелікоптер Ка-52. Заблукали в Україні «Алігатор» військовослужбовці приземлили з ПЗРК. Ще один гелікоптер, побачивши збиття сусіднього вертольота, відстрілюючи теплові пастки намагався швидко покинути місце.

Фотографії місця падіння ворожого гелікоптера та залишки його після того, як він вигорів

вертольотивтрати ворогаГуляйполизбили вертольотКа-52Мі-8