У Мелітополі російські загарбники активно готуються до травневих свят

Росіяни продовжують викрадати мирних мешканців, а колаборанти призначають на керівні посади некомпетентних працівників та колишніх злочинців.

У Мелітополі російські загарбники готуються з розмахом і парадом святкувати 1 та 9 травня. Про це повідомили у військовій адміністрації.

Крім того, загарбники намагаються розпочати навчальний процес в школах і дитсадках. Але, згідно з розпорядженням ОДА навчальний рік на тимчасово окупованих територіях області завершується 2 травня.

Повідомляється, що у Мелітополі окупанти заблокували гуманітарні коридори. Мирним мешканцям не можуть доправити продукти, ліки та евакуювати населення. Відзначають, що на евакуацію чекають 6 тисяч людей.

Загалом на тимчасово захоплених територіях Запорізької області окупанти намагаються вести російське телерадіомовлення. Запорізька військова адміністрація нагадує: провідні українські телеканали розкодували свої сигнали на супутнику. Крім того, сигнал Т2 досі покриває всю територію регіону.

Нагадаємо, у Мелітополі російські загарбники почали розсилати СМС мирним мешканцям й вимагають повідомляти про заплановану евакуацію. 

Мелитопольокупантисвято