У Запоріжжі затримали російського шпигуна (ФОТО)

Згідно з зібраними даними, льотчик рф приїхав в Україну, як так звана «консерва»: займатися диверсійно-розвідувальною діяльністю, корегувати вогонь військових рф по об'єктах стратегічного значення ЗСУ та тероборони, зливати дані щодо їх переміщення, розташування блок постів, дислокації батальйонів. 

Російський льотчик, який останніми роками регулярно навідував близьких родичів у Запоріжжі, заїхав в Україну 8 лютого, напередодні російського вторгнення. Його мати всім розповіла, що понад рік не бачила сина. Та після 24 лютого чоловік почав переховуватися.

Російського льотчика виявили під час спецоперації, щодо виявлення ворожих елементів з-поміж громадян рф. Чоловік говорив, що він пенсіонер цивільної авіації. Та ДБР має безперечні докази щодо його належності до російської армії.

Згідно з зібраними даними, льотчик рф приїхав в Україну, як так звана «консерва»: займатися диверсійно-розвідувальною діяльністю, корегувати вогонь військових рф по об’єктах стратегічного значення ЗСУ та тероборони, зливати дані щодо їх переміщення, розташування блок постів, дислокації батальйонів.

Після завершення всіх юридичних процедур він буде переданий СБУ

ДБРдиверсіяросійський льотчикшпигун