У Запоріжжі поліцейські врятували жінку: подробиці

Випадок трапився у Хортицькому районі Запоріжжя

У Запоріжжі поліцейські врятували життя літній жінці. Подробиці розповіли в прес-службі обласного управління Нацполіції.

Так, днями правоохоронці отримали виклик у Хортицький район міста. Прибувши за адресою, де мешкає 81-річна місцева мешканка, двері їм ніхто не відчиняв.

Як пізніше стало відомо, жителька Хортицького району вже довгий час не виходить на зв’язок зі своїми рідними, тому поліцейських і попросили перевірити її за адресою мешкання.

До того ж днями їй вже викликали швидку допомогу через погане самопочуття. Цього разу пенсіонерці знову стало зле, тому вона не змогла відповісти ні на дзвінки рідних, ні відчинити двері сусідам.

Правоохоронцям все ж вдалося увійти до квартири літньої жінки. Бабуся лежала на підлозі та не могла довгий час самостійно піднятися. Поліцейські надали їй першочергову допомогу та викликати працівників медичної служби.

Завдяки небайдужості громадян та оперативному реагуванню працівників поліції, пенсіонерці вдалося вчасно надати необхідну допомогу, яка врятувала її життя.