На Запоріжжі окупанти затримали «палкого прихильника росії»

Зрадник селіванов родом із Києва, до 2014 року обіймав посаду помічника міністра оборони України. Потім подався до козаків і зрадив Батьківщину. У Мелітополі він з’явився після захоплення міста рашистами. 

На Запоріжжі колаборанти продовжують з’ясовувати між собою стосунки. Цього разу рашисти заарештували свого поплічника. Про це в етері телемарафону розповів мер міста Іван Федоров.

«Гауляйтери заарештували одного зі спікерів-пропагандистів росії й посадили його в тюрму. І сьогодні вся росія оплакує його, а ми радіємо».

Кого саме затримали, Федоров в ефірі не уточнив. Втім ЗМІ повідомляють, що в окупованому Мелітополі загарбники затримали колаборанта олексія селіванова, якого раніше самі призначили «заступником начальника ГУ МВС Запорізької області».

Про затримання селіванова, «палкого прихильника росії», пишуть й у тг-каналі «Друзья селиванова». Чоловік не виходив тривалий час на зв’язок. Згодом, з’явився пост в якому колаборант пише, мовляв, три дні пробув у лікарні з отруєнням, тому не брав трубку. Але, наступне повідомлення свідчить, що його все-таки затримали.

«Не встиг отямитися, як укропи порадували новим постом, але не новою фотографією. Нібито мене «побили свої ж соратники». Це фото аж 2014-го року, коли мене справді побили. Але укропи у Києві. А ось як я виглядаю після зустрічі із соратниками», — саме останнє речення й натякає, що зрадник був все ж не у лікарні.

Про затримання селіванова з посиланням на джерело «в правоохоронних органах регіону» також повідомляє пропагандистське агентство ТАСС.

Є інформація, що зараз селіванов під домашнім арештом. Друзі рашиста переймаються й пишуть, що селіванов все робить під примусом, але він і досі не бере трубку й не читає повідомлення. 

«Загалом олексій селіванов під арештом. Причина: шахраї-правоохоронці, яких нещодавно надіслали з Великої Землі, хочуть його усунути з посади. Усунути, щоб провертати свої справи. Льоша їм заважає. … Суть справи ми всі знаємо, але поки що не надаємо публічного розголосу. … П.С. Я дзвоню і пишу льоші з ранку. Трубку не бере. Повідомлення не читає. Такого ніколи не було», — йдеться у повідомленні тг-канала «друзья селиванова».

затриманнязрадникселіванов