Рашисти обстріляли житлові квартири Енергодару: серед постраждалих двоє у важкому стані

У своїх тг-каналах рашисти звинуватили у всьому українську сторону. От тільки місцеві мешканці в це не вірять й розуміють, що загарбники цинічно обстріляли їх будинки

Увечері 28 серпня рашисти відкрили вогонь по житлових районах Енергодара. Російські окупанти влаштували провокацію й звинуватили у всьому українську сторону. Станом на північ по спальному району було зафіксовано 4 артудари.

Як повідомляв міський голова міста енергетиків Дмитро Орлов, російські загарбники обстрілювали третій й п’ятий мікрорайони. За попередньою інформацією, є потрапляння в одну з квартир будинку по вул. Воїнів-Інтернаціоналістів. В сусідніх будинках місцями вибило шибки. Біля будинку палали машини.

Згодом місцевий телеграм-канал «Енергодар сьогодні» повідомив, що до лікарні ушпиталено п’ять людей з пораненнями. Двоє з яких у реанімації: у жінки поранення грудної клітки, а чоловіку снарядом перебило кістку. Обидва постраждалих у важкому стані.

За словами місцевих рашисти використовували гаубицю Д-30, постріли проводилися зі садово-городницького товариства «Хвиля».

Енергодаробстрілипровокація