Гауляйтери повідомили, що на Запоріжжі у «референдумі» братимуть участь також мешканці інших міст й держав

Замість «референдуму» — соцопитування

Рашисти ведуть підготовку до псевдореферендуму, от тільки вони постійно змінюють дату проведення. На сьогодні вже не йдеться про єдиний день «референдуму». Бо за найоптимістичнішими прогнозами приєднання до росіє підтримає менш як 10% від населення, яке лишилось в окупованому Мелітополі, й з кожним днем прихильників «руцького міра» все мене й менше.

Як розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров в етері телемарафону, російські загарбники планують проводити соціологічне опитування з 11 по 17 вересня, а потім підбивати підсумки.

— Вони почали роздавати інструкції для агітаторів. Є деякі тонкощі: в агітаційній групі, яка буде ходити, має бути житель Криму, який до 2014 року проживав на півострові й вільно володіє української мовою. Тим самим вони намагаються сказати, що ніхто не намагається задавити українське населення. Але це чергова порція пропаганди, — зазначив Федоров.

Днями рашисти заявили, що брати участь у «референдумі» зможуть мешканці інших міст і навіть держав. Вони навіть в росії хочуть відкрити такі дільниці, що до голосування що до Запорізької та Херсонської областей.

— Логічно було, щоб наші біженці голосували. Але ми розуміємо, що це для того, щоб легше було сфальсифікувати, вони хочуть це зробити й заявити, що 110% підтримує російську федерацію, — резюмував Федоров.

Мелитопольреферендум