На Запоріжжі посилять перевірки пунктів продажу алкоголю: подробиці

Правоохоронці посилять перевірки що до обмеження продажу алкоголю на територіях де ведуться бойові дії, або поруч цих громад

У Запоріжжі та області правоохоронці посилять перевірки пунктів продажу алкоголю. Про це повідомив голова ЗОВА Олександр Старух. Правоохоронці посилять перевірки що до обмеження продажу алкоголю на територіях де ведуться бойові дії, або поруч цих громад.

«На жаль є не поодинокі факти порушення. На жаль багато наших суб’єктів господарювання не хоче дотримуватися певних норм, адже діє повна заборона на продаж алкоголю людям у військовій формі, а подекуди ми бачимо, що це відбувається, — зазначив Старух. — На жаль пройшов час і знову з’явилась пошесть у вигляді гральних автоматів незаконна діяльність, тому переконаний що наші правоохоронці вони зараз наводять лад на блокпостах. Так само буде наведений лад й в цій сфері порядок. Всіх просимо допомагати в цій діяльності. Вказувати пункти де є порушення безпосередньо і я впевнений, що наша правоохоронна система буде впливати».

алкогольперевіркипункт продажу