«Іскандер», С-300 й «Shahed»: окупанти завдали серію ударів по Запоріжжю й області

За усіма фактами воєнних злочинів слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за статтею 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Російські загарбники завдали серію ударів впродовж двох вихідних днів, 29 й 30 жовтня. Як зазначили в Нацполіції, по промзоні Запоріжжя рашисти поцілили з «Іскандер». Пошкоджено декілька підприємств. Унаслідок обстрілів чоловік отримав травми. Він у лікарні.

Ракетами С-300 російські окупанти поцілили по приватному сектору та промоб’єкту Комишувахи. А  «Shahed» атакував інфраструктуру в села Значкове.

Не припиняються обстріли Оріхова, Преображенки й Гуляйполя. Тільки Гуляйполі постраждало близько  будинків, в деяких з них, внаслідок прильотів зайнялась пожежа. Відомо, що під час збройної агресії поранено літню жінку. Вона шпиталізована. 

Загалом, цими вихідними рашисти путінські орки обстріляли: Гуляйполе, Оріхів, Преображенку, Залізничну, Малу Токмачку, Полтавку, Дорожнянку, Новоданилівку, Новоандріївку, Новоіванівку, Малинівку, Темирівку, Щербаківку, Омельник. Також зафіксовані прильоти в Запорізькому, Ольгівському, Червоному, Чарівному, Шевченківському.

Shahed«Іскандер»ГуляйполеЗапоріжжяОріжівПреображенкаС-300удари