Найкращі українські гравці в покер

Прийшов великий термін з тих пір, коли покер в Україні став повністю легальною грою, яка теперь відноситься до звичайних спортивних розваг. Легалізація покеру принесла свої плоди, бо за цей час з’явилося більше ніж 60 покерних онлайн клубів по Україні, але це якщо говорити лише про Інтернет-заклади для гри. У результаті легалізації, у країні з’явилося велика кількість гравців, які почали приймати свою участь у багатьох популярних турнірах та досягати значних висот. На сьогодні імена відомих в Україні гравців можна почути по всьому світу, це стосується таких фанатів покеру як Олександр Довженко, Олексій Ковальчук, Євген Качалов, Євген Тимошенко. Пропонуємо дізнатися про карьєру кожного відомого фанату трохи більше.

Олександр Довженко

Відомий в Україні та не тільки Олександр Довженко почав свою кар’єру гравця у покер ще в далеких 90-х роках. Згідно з аналітикою, за весь термін активної кар’єри Олександр заробив понад одного мільйона доларів з міжнародних чемпіонатів. Якщо говорити про гучні по всьому світу досягнення, гравець зайняв одне з призових місць в турнірі European Poker Tour 2009 в Києві, та отримав перемогу Mediterranean Poker Cup в 2010. Також Олександр став фіналістом турніру Casinos Austria Poker Tour і Russian Poker Tour. У 2011 році він був капітаном збірної України на World Cup of Poker.

Олексій Ковальчук

Олексій Ковальчук дуже добре відомий українським фанатам, в якості молодого професійного кар’єриста, який отримав великі успіхи у грі. У справжній час вік Олексія складає всього 22 роки, але не дивлячись на молодість, він зміг досягти місце другого професійного гравця у покер в країні. Також, він теж зміг отримати золотий браслет WSOP. Крім того, Олексій є переможцем Russian Poker Tour і Betfair Poker Live. Він двічі отримував перемогу в Italian Poker Tour, ці події відбувалися в 2011 та 2012 роках. Лише він зміг увійти в склад десяти кращих гравців покер з усього світу, що трапилося по версії редакції журналу CardPlayer Magazine.

Євген Качалов

Євген Качалов — це професіонал, який живе в Сполучених Штатах Америки ще з 10 років. Однак не дивлячись на це, він усе одно відноситься до списку найпопулярніших українських гравців, які отримали професійну кар’єру, граючи в покер. Згідно з аналітикою деяких видань, виграш у покерних турнірах складає понад 6 мільйонів доларів. Гучне признання по всьому світу він отримав завдяки перемозі в WPT Bellagio Five Diamond World Poker Classic в 2007 році. За репутацію одного з кращих гравців він зміг отримати золотий браслет WSOP. Також він є переможцем в багатьох чемпіонатах PokerStars Caribbean Adventure та «Bellagio Cup III».

Євген Тимошенко

Євген Тимошенко — ще один не менш відомий гравець у покер, який народився в Україні, але ще з дитинства живе к Сполучених Штатах. Саме там він зміг досягти великого успіху, зробивши гарну кар’єру. Оскільки в США в покер дозволено грати лише з 21 року, до того він грав лише к онлайн покер-румах. Але це не завадило мати йому загальну суму виграшів до його повноліття, яка складала близько 3-х мільйонів доларів. У 2007 році він став переможцем Irish Poker Open, в 2008 Asian Poker Tour. Коли ж Євгену виповнився 21 рік, він зміг досягти перемоги «Five Star World Poker Classic». Згідно з статистикою, виграш у онлайн покер складає близько 5 мільйонів доларів.

Покер для українців

Для багатьох сучасних українців покер — це не тільки розважальна гра, а й можливість зробити для себе гарну кар’єру. Звісно ж, для успішних перемог необхідно витратити багато часу на навчання, а лише потом приймати участь у великих професійних турнірах, які проходять серед професійних гравців на міжнародному рівні.

Якщо ви лише хочете спробувати себе у цій грі, то головне — вибрати зручний сайт з комфортним для гри інтерфейсом, огляд руму BestPoker.