Знищили склад соняшників й пошкодили 30 будинків: наслідки ворожого обстрілу на Запоріжжі (ФОТО)

Більшість мешканців оріхівців і гуляйпільців евакуювались, тому про руйнування повідомляють їх сусіди, які бачать щоденні жахіття – пожежі від прямих влучень снарядів, зруйновані вулиці, домівки, школи, магазини

210

Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати населені пункти на Запоріжжі. Минулої доби рашисти поцілили у склади із соняшником в Залізничному. Приміщення з врожаєм згоріло.

За даними військової адміністрації за добу зареєстровано 30 руйнувань житла в наслідок ворожого обстрілу. Військові рф поцілили у багатоповерхівки й приватні будинки мешканців Оріхова та Малої Токмачки. У будинках пошкоджені вікна та двері, покриття на дахах, посічені фасади, зруйновані двори, паркани та господарчі будівлі. Через обстріли деформовані фасади багатоповерхівок Оріхова, знесені балкони, вибиті шибки у вікнах. Автівки, які були в гаражах неподалік житлових кварталів також мають значні ушкодження. Загарбники продовжують знищувати Гуляйполе. Частина містян залишилися без домівок, в інших споруди зазнали значних деформацій.

Вам также могут понравиться