Перевізники знову підняли ціни на проїзд з окупованого Мелітополя до Запоріжжя: деталі

Ціни на проїзд з Мелітополя до Запоріжжя "підлетіли до небес"

159

З тимчасово окупованого Мелітополя до Запоріжжя значно зросла вартість проїзду. Перевізники пов’язують це з ризиком, який вони беруть на себе під час перевезення, повідомляє «РІА Мелітополь».

Зокрема зараз більшість перевізників беруть від 3-х до 6-ти тисяч гривень за одну людину. Для дітей ніяких знижок немає, тільки, якщо дитина буде їхати всю дорогу на руках, можна оплатити одне місце.

Однак деяким мелітопольцям пощастило зустріти волонтерів, які допомагають людям безкоштовно виїжджати на підконтрольні Україні території.

Так, мелітопольський волонтер розповів, який вже третій місяць вивозить людей до Запоріжжя, розповів про правила переїзду та які в дорозі можуть трапитись випадки.

На російському блок-посту в жодному разі не можна зухвало поводитись. Був один випадок, коли жінка не витримала й почала кричати на солдат ДНР. На щастя, тоді ніхто не постраждав, однак автомобіль тоді протримали на блок-посту цілу годину.

Також  не можна приховувати золото, мобільні телефони, ноутбуки та планшети, адже рашисти все одно ретельно перевіряють авто і знайдуть їх, тоді можуть розпочатись проблеми. Всю інформацію в ноутбуках вони перевіряють.

Наразі дорога від Мелітополя до Запоріжжя через російські блок-пости займає трохи менше доби.

Вам также могут понравиться