Дивуються унітазам: в окупованих містах на Запоріжжі буряти та якути почали селити свої родини у квартири українців

В основному народності, які раніше проживали в бараках на далекому сході, обирають квартири українців тільки з гарним ремонтом

1 869

На Запоріжжі окупанти перевозять свої родини з «глибинок» росії до тимчасово окупованих населених пунктів. Оселяються вони у квартири українців, які евакуювалися.

Як повідомили 24 каналу представники партизанського руху, ще у червні в тимчасово окуповані Мелітополь, Бердянськ та Енергодар почали прибувати якути, буряти та інші народності, які раніше проживали на далекому сході росії у барах.

Проте в українських містах вони обирають для проживання виключно квартири з гарним ремонтом та високовартісною технікою.

Кожного дня прибувають по декілька родин військових рф. Розселяються переважно в новобудовах, у квартири, власники яких евакуювалися ще на початку повномасштабної війни.

Перед тим, як «віджати» у українців квартири, загарбники влаштовують показ приміщень для своїх жінок. Для цього вони вибивають двері у декількох квартирах, а потім обирають, де їм краще жити.

Крім цього, буряти та якути ще й вихваляються перед родичами та знайомими з рф, надсилаючи їм фото квартир, зокрема унітазів та душу всередині квартири.

Не менше вихваляються й жінки загарбників тим, що тепер кони користуються пральними машинками та мікрохвильовками.

Водночас представники партизанського руху фіксують кожну родину загарбників, яка прибула до тимчасово окупованих українських міст. Також вони створюють перелік всіх адрес «віджатих» квартир для того, щоб розібратися з «новими власниками».

Вам также могут понравиться