В окупованому місті на Запоріжжі ціни на товари першої необхідності б’ють рекорди (ФОТО)

Відповідні фото, зроблені в магазинах Мелітополя, були опубліковані в мережі

630

В тимчасово окупованому Мелітополі продавці на ринках та в магазинах виставляють двовалютні цінники на товари. І хоча ціни на сезонні овочі та фрукти в місті найнижчі по країні, то товари особистої гігієни мають «космічну» вартість.

Журналісти місцевого видання «РІА Мелітополь» зібрали середні ціни на засоби особистої гігієни, які можна знайти в рашистських магазинах.

Зокрема в супермаркеті «Дзеркальний» популярний шампунь від лупи об’ємом 900 мл коштує 772 грн. для порівняння, той самий шампунь в українській мережі магазинів «Єва», яка була вимушена вийти з окупованих територій, коштує 321 грн.

Крім того, такий елементарний товар, як антиперспірант, також став предметом розкоші. В оптовому Амсторі зараз за звичайний шариковий антиперспірант просять 159 грн., а от роздрібна ціна взагалі починається від 200 грн.

На зубних пастах у Мелітополі також тепер не можна буде зекономити. Звичайна паста об’ємом 50 мл в місцевих магазинах коштує від 80 грн.

Нагадаємо, після того, як у Мелітополі зачинились всі українські супермаркети, рашисти відкрили замість них свої торгові мережі. Однак, за словами місцевих мешканців, продукти, які там продаються, мають низьку якість та високі ціни.

Вам также могут понравиться