Катували та зґвалтували: вбивство дитина у Мелітополі прокоментував мер міста

Рашисти погрожують батькам дівчинки й кажуть не коментувати й не висвітлювати той факт, що знайдена їх дитина

278

Днями у мелітопольському парку, на майданчику для вигулу тварин, собака знайшла тіло 13-річної дівчинки. Пес вирив дитячу руку з землі. Як зазначив мер Мелітополя Іван Федоров в етері телеканалу «Інтер», перед тим як вбити дитину її зґвалтували та застосовували до неї тортури.

«Дитину, перед тим як вбити, зґвалтували та застосовували тортури. Сьогодні це дійсно трагічна новина. На жаль, сьогодні ми не можемо розголошувати деталі, тому що досить різна інформація йде. Але про те, що рашисти та вороги причетні до цього, свідчить хоча б той факт, що вони погрожують батькам дівчинки й кажуть не коментувати й не висвітлювати той факт, що знайдена їх дитина. І ми чітко розуміємо, що це трагедія. Але на жаль, сьогодні ми не маємо доступу для повноцінного розслідування цієї справи», — зазначив Федоров.

Відзначимо, що за інформацією мелітопольських ЗМІ загибла дівчинка — 13-річна Софія, яка третього липня вийшла з дому й зникла. Додзвонитись до дівчинки рідні не могли, бо рашисти виключили в Мелітополі зв’язок. Тож рідні всіма можливими способами почали шукати дитину.

Вам также могут понравиться