Втрата: в боях загинули два військових із Запорізької області

Вічна пам'ять Героям!

427

37-річний Андрій Марійченко, мешканець села Соколівка (Вільнянського району) загину у бою. Про це повідомляють на сторінці Михайлівської громади. Чоловік без вагань пішов 25 березня захищати Україну.

«Щиро співчуваємо рідним та близьким. Він був щирим, гарним сином, братом. Андрій був гарним випускником Соколівської школи та дуже доброю людиною. Схиляємо голову перед нашим Героєм! Ніколи не забудемо та не пробачимо! Слава Україні!», — йдеться у дописі громади.

Вчора, 22 вересня, з героєм попрощались у Запоріжжі.

Тиждень тому в Бахмуті загинув 28-річний Олексій Кравець із Василівки. Про це у соцмережі повідомила Анастасія Кучеренко.

«Олексій, Льоха, Крава, БРАТАН, так називали його друзі та побратими, тому що він завжди був усміхнений, щирий, відкритий, добродушний, веселий та крокуючий на поміч не тільки для своїх, а й просто для любого перехожого. Він міг віддати останню сорочку, щоб було комфортно тому, хто її потребує. Як кажуть його друзі: «За свої молоді роки, Льоша встиг відчути всю теорію життя і навіть війну»… Мало було в цій теорії світла і щастя, але потрапивши на передову, в хлопця з’явилася перша мрія — одружитися та народити сина… Але не здійснилося…», — пише Анастасія.

Побратими говорять, що Олексій був справжнім патріотом й другом. Безстрашно поспішав виконувати завдання командирів, не знаючи як завершиться це завдання.

Вам также могут понравиться