Скіфське золото, раритетні авто й предмети античності: що хотів вивезти за кордон президент запорізького заводу

Також СБУ викрила людей, які тиснули психологічно на співробітників заводу й змушували людей підписати «колективне звернення» щодо пом’якшення міри заходу їхньому керівнику

342

СБУ розшукала активи заарештованого В’ячеслава Богуслаєва на сотні мільйонів гривень. До оборудки причетні декілька керівників структурних підрозділів заводу «Мотор Січ». Вони намагались сховати майно на території підконтрольних комерційних структур, щоб потім їх вивезти за кордон аби уникнути арешту.

Під час обшуку було вилучено: сім елітних автомобілів, серед яких чотири раритетних, катер, три мисливські рушниці й гвинтівку, а також велику кількість предметів старовини народів Європи — в тому числі Скіфське золото і предмети античних часів та Київської Русі. Усе майно направлено на експертизу. Тривають заходи з накладення на нього арешту.

Викрито також представників найближчого оточення Богуслаєва, які схиляли працівників заводу до збору підписів під «колективним зверненням» щодо пом’якшення міри запобіжного заходу для керівника. На людей тиснули психологічно, погрожували звільненням з подальшими «наслідками».

Вам также могут понравиться