Рашисти назвали фейком смерть дводенного малюка у пологовому на Запоріжжі від російської ракети

Рашисти натякають що такого не було й все це постанова

333

Російські загарбники та пропагандисти намагаються видати ракетний удар по пологовому будинку у Вільнянську за «вкид». Мовляв, такого не було й все це постанова. У «ватних» телеграмах вони задаються питанням, чого це дводенний хлопчик «цілий».

«Новая душещипательная история. 2-дневного младенца ракета наша убила. Сейчас будет жестко! А чего тогда младенец целый? Чего не пазл? И еще. Не вам, с*** нацистские о детях писать и на этой теме спекулировать!», — цинічно прокоментували кадри з поховання малюка рашисти. 

Пропагандисти усіляко намагаються у різноманітних пабліках виправдати дії військових рф. І судячи з коментарів росіян, під час масованих атак по містах України, їх цілком задовольняють вигадані історії. Бо думати, то не про росіян.

Нагадаємо, вночі 23 листопада рашисти вгатили ракетами С-300 по пологовому будинку у Вільнянську. Загинув хлопчик, якому було всього два дні. Його маму та ще двох лікарів рятувальники дістали з-під завалів. Один з лікарів — Андрій Козін, понад 2 години провів під завалами, поки його не врятували бійці ДСНС. У чоловіка опік 37-40% тіла. В мережі опублікували момент обстрілу пологового будинку у Вільнянську

Мати загиблого хлопчика згадує, що в день трагедія вона тільки завершила годувати синочка й поклала спати, коли прилетіла російська ракета. Після того, як батьки поховали Сергійка, він наснився мамі й уві сні він був голодний, і хотів снідати.

Вам также могут понравиться