За убивство дитини двом мешканцям Запорізької області загрожує довічне позбавлення волі

124

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно двох мешканців Мелітопольського району за фактами двох убивств, одне з яких — малолітньої дитини.

Як повідомляє Запорізька обласна прокуратура, встановлено, що у серпні 2021 року двоє чоловіків 25 та 45 років викрали 11-річного хлопчика. Силоміць посадивши дитину до авто, відвезли до домоволодіння, розташованого в с. Радивонівка Мелітопольського району. Хлопчика били дерев’яною битою та утримували у підвалі впродовж двох тижнів. Від отриманих тілесних ушкоджень дитина померла. Щоб уникнути відповідальності, підозрювані сховали його тіло до ями в тому ж підвалі, заливши бетоном.

У вересні 2021 року ці чоловіки викрали 48-річну жительку с. Новоданилівка Мелітопольського району. Жінку вивезли до лісосмуги, де вимагали повернення наркотиків, які вона погодилася взяти на збереження. Прив’язавши потерпілу до дерева, наносили удари руками та дерев’яною битою. Внаслідок отриманих травм, несумисних із життям, жінка померла. З метою приховати сліди злочину її тіло втопили в річці поблизу с. Радивонівки.Підозрюваним загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.  У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими.
Джерело Forpost

Вам также могут понравиться