В Енергодарі підірвали зрадника, який працював у поліції окупантів

106

У тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області вранці 3 лютого, в одному із дворів вибухнув автомобіль. Людина, яка була в автівці загинула.

Як пише «Інформспротив», місцеві люди повідомляють, що сила вибуху була настільки велика, що в будинках повилітали вікна аж до дев’ятого поверху.Кому належав автомобіль, поки точної інформації поки немає, але у соцмережах пишуть про ліквідацію колаборанта, який працював в поліції окупантів. Кажуть про Євгена Кузьміна, колишнього працівника МВС України.Нагадаємо, у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області Світлана Колеснікова, дружина знищеного зрадника — «замначальком ГАИ Бердянська» Олександра Колеснікова, також стала на шлях колабораціонізму.

Посіпака працює на окупантів у «поліції» на посаді «инспектор группы по пропаганде и безопасности дорожного движения».Нагадаємо, 26 серпня при підриві автомобіля зазнав смертельних поранень так званий «замначальника ГАИ» Колесніков. За повідомленнями росіян, вибуховий пристрій був начинений металевими елементами та закріплений на дереві біля паркану оздоровчого центру.

Окупанти стверджують, що Колесніков «случайно оказался на месте». Втім, бердянці знают, що зрадник мешкав саме у провулку Матросова на Слобідці.
Джерело Forpost

Вам также могут понравиться