Мешканець Запоріжжя погрожував підірвати гранатою себе та матір

81

Мешканець Запоріжжя у стані алкогольного сп’яніння погрожував підірвати гранатою себе та свою родину. Завдяки оперативному реагуванню на виклик, поліцейським вдалося знешкодити кривдника та врятувати людські життя.

За інформації ГУНП в Запорізькій області, днями до відділу поліції від 50-річної мешканки Шевченківського району міста надійшло повідомлення про замах на її життя. На місці події поліцейські виявили 33-річного сина заявниці зі схожим на гранату Ф-1 предметом в руках. Спільними зусиллями правоохоронці знешкодили агресора та вилучили боєприпас.Правоохоронці встановили, що чоловік систематично вживає алкогольні напої та вчиняє сварки з рідними. Вкотре будучи напідпитку, аб’юзер спровокував конфлікт з матір’ю та наніс тілесні ушкодження своїй бабусі. Після цього дістав зі схованки боєприпас і почав погрожувати вбивством.Під час огляду помешкання поліцейські виявили та вилучили ще один корпус гранати Ф-1, запал до неї та світло-шумову гранату виробництва США.

Речові докази направлені до Запорізького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.Сімейний кривдник затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Фігуранту повідомлено про підозру у вчинені злочинів, передбачених ч.1 ст.129 КК (Погроза вбивством) та ч.1 ст.263 КК (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Наразі поліцейські встановлюють джерело надходження боєприпасів та коло осіб, причетних до незаконного обігу зброї. За скоєне йому загрожує до семи років ув’язнення. У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими.
Джерело Forpost

Вам также могут понравиться