На Запоріжжі рашисти примушують українців приймати громадянство рф

101

Російські загарбники перейшли до примусової видачі паспортів рф на тимчасово захоплених територіях Запорізької області.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, за відсутності російського паспорта українцям обмежують соцвиплати, звільняють з роботи, не дають займатись підприємництвом.  Крім того, російські нацисти погрожують відібрати майно: автомобілі, житло, бізнес тощо. Федоров пояснює, що це необхідно окупантам для того, аби змушувати голосувати на виборах, мобілізувати в російську армію, судити за російськими законами та змушувати платити податки в росбюджет.

“А головне заявляти, що всі жителі окупованої території – це громадяни рф і “захищати” їх як це було на Донбасі і в Криму”, – повідомив Федоров.Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення В’ячеслав Богуслаєв здійснював фінансування терористичної організації «днр». Зокрема, через сплату «податків» та «зборів» у бюджет цього квазіутворення.

Серед іншого, він співпрацював з українським підприємством, яке з 2014 року знаходиться під контролем так званої «днр». Його метою було постачання авіакомплектуючих до підприємств військово-промислового комплексу рф.

Встановлено, що через оборудку «бюджет» терористичної організації «днр» отримав понад 290 млн російських рублів у вигляді «податків» від реалізації авіапродукції для потреб рашистів. Одержані гроші керівники окупаційної адміністрації Донецька спрямовували на потреби військових угруповань рф.

Президенту «Мотор Січі» повідомили про нову підозру за ст. 258-3 КК (сприяння діяльності терористичної організації). У мирні та воєнні часи залишаємося разом, бо лише так ми є сильнішими. Долучайтеся до телеграм каналу Форпост медіа. Усі ми тут — https://t.me/forpost_zp
Джерело Forpost

Вам также могут понравиться