Частина Запоріжжя залишилася без електроенергії — причини

322

Сьогодні, 22 травня, деякі мешканці міста виявили, що у їхньому районі немає світла. Голова Запорізької обласної військової адміністрації пояснив причини.

За його словами, зникнення електроенергії не пов’язане з ворожими обстрілами. На одному з об’єктів сталося загоряння через перевантаження системи, а у цей час на іншому об’єкті спрацювала система захисту.Зберігайте спокій! Проблеми з електропостачанням в обласному центрі не пов’язані з ворожими обстрілами.

На одному з об’єктів сталося загоряння через перевантаження в енергосистемі. У цей час на іншому об’єкті спрацювала система захисту. Причина з’ясовується, а фахівці працюють над відновленням надання послуг.

Водночас в.о. міського голови Анатолій Куртєв розповів на своєму Телеграм-каналі, що енергетики працюють над усуненням проблеми від самого ранку: З самого ранку енергетики працюють над відновленням електропостачання, яке у Запоріжжі частково зникло у зв’язку з аварійною ситуацією на одному з енергообʼєктів. Роботи не припиняються — світло та вода у районах міста поступово зʼявляються.
Джерело Forpost

Вам также могут понравиться