Біля приватного аеродрому сім’ї «гауляйтера» Запорізької області було чутно вибухи

108

Вчора, 25 травня, на частині тимчасово окупованих територій Запорізької області знову лунали вибухи. Інформація уточнюється, але попередньо — інцидент стався у селищі Приазовське поблизу Мелітополя. Саме тут міститься приватний аеродром сім’ї Балицьких, про це повідомив міський голова Іван Федоров.

«Початок спекотних ночей для окупантів узбережжя Азовського моря. Вчора пізно ввечері вибухало на півдні поки що окупованого Бердянська.Сьогодні вночі гаряче було у селищі Приазовське поблизу Мелітополя.Саме там знаходиться приватний аеродром сім’ї гауляйтера Запорізької області Євгена Балицького, який ворог використовує для військових цілей.

Спочатку вибухало — потім довго детонувало.Навіть за десятки кілометрів від лінії фронту на окупантів чекає пекельна спека»

Нагадаємо, у тимчасово окупованому Мелітополі місцеві мешканці чули глухі вибухи та бачили клуби диму в небі. З’ясувалося, що це робота «Запорізького месника» і його побратимів. Вдалося збити два ворожих літаки (один знищений, інший серйозно пошкоджений).
Джерело Forpost

Вам также могут понравиться