Вели вогонь з вулиць, де мешкають люди: голова ЗОВА про обстріл передмістя Запоріжжя

В наслідок обстрілу постраждало декілька людей, вбита собака й зруйновано будинки

В ніч з 23 на 24 червня російські окупаційні війська нанесли серію ударів з РСЗВ по Балабіно та Малокатеринівки. Як повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації, декілька людей отримали поранення, від обстрілу померла собака.

«Місце обстрілу навіть теоретично не могло бути військовим об’єктом, оскільки це житлова забудова, звичайні вулиці та оселі з городами та маленькими господарствами», — сказав в етері телемарафону FreeДОМ очільник ЗОВА Олександр Старух.

Рaшисти вели вогонь з Василівки, з вулиць, де мешкають люди. Окупанти під прикриттям цивільних обстрілюють інфраструктуру, де немає жодного військового об’єкту. Старух припускає, що цей обстріл —  це спроба залякати людей. Бо загарбники відстрілялись та швидко втекли. 

Нагадаємо, окупаційні війська окупанти цілеспрямовано гатили по житловим кварталам Кушугумської громади. Наслідки ворожого обстрілу опублікували в мережі. Існує небезпека випадкової детонації або знаходження залишків нерозірваних снарядів тому на місці працюють бійці ДСНС. Людям вже привезли матеріали для ремонту зруйнованих будинків. Будматеріали доставив до Червоний Хрест.

БалабиноМалокатеринівкаобстріли