Вели вогонь з вулиць, де мешкають люди: голова ЗОВА про обстріл передмістя Запоріжжя

В наслідок обстрілу постраждало декілька людей, вбита собака й зруйновано будинки

323

В ніч з 23 на 24 червня російські окупаційні війська нанесли серію ударів з РСЗВ по Балабіно та Малокатеринівки. Як повідомляють у Запорізькій обласній військовій адміністрації, декілька людей отримали поранення, від обстрілу померла собака.

«Місце обстрілу навіть теоретично не могло бути військовим об’єктом, оскільки це житлова забудова, звичайні вулиці та оселі з городами та маленькими господарствами», — сказав в етері телемарафону FreeДОМ очільник ЗОВА Олександр Старух.

Рaшисти вели вогонь з Василівки, з вулиць, де мешкають люди. Окупанти під прикриттям цивільних обстрілюють інфраструктуру, де немає жодного військового об’єкту. Старух припускає, що цей обстріл —  це спроба залякати людей. Бо загарбники відстрілялись та швидко втекли. 

Нагадаємо, окупаційні війська окупанти цілеспрямовано гатили по житловим кварталам Кушугумської громади. Наслідки ворожого обстрілу опублікували в мережі. Існує небезпека випадкової детонації або знаходження залишків нерозірваних снарядів тому на місці працюють бійці ДСНС. Людям вже привезли матеріали для ремонту зруйнованих будинків. Будматеріали доставив до Червоний Хрест.

Вам также могут понравиться