В окупованій Кирилівці зафіксували рекордну кількість відпочивальників цього літа (ВІДЕО)

Цьогоріч через окупацію й війну зірвано курортний сезон

111 824

Вже промайнув перший місяць літа. У липні пляжі в курортних містах й селищі, до окупації, були забиті вщент. Та не цього літа, бо через навалу окупантів курортний сезон зірвано. Вчора, 3 липня, в пабліку «Любимая Кириловка» з’явилось відео з центрального пляжу де є відпочивальники.

Відзначимо, цьогоріч на море можуть доїхати виключно мешканці окупованих територій. Як ми писали раніше, до Кирилівки приїздять мешканці Якимівки та Мелітополя.

Так, згідно з опублікованим відео, на центральному пляжі зафіксували декілька десятків відпочивальників. переважно вони з дітьми. Пляж десь на 90% порожній. І це в липні у неділю.

«Вибрався сьогодні на центральний пляж. Скажу так, що більше, ніж сьогодні цього року, я людей на пляжі не бачив», — повідомляє адміністратор пабліку. 

Як би, псевдоголова селища уманець не заманювали московитів до курортного селища, ніхто туди не їде, бо він в окупації.

А ось так виглядає окупована, чи як кажуть загарбники «звільнена» від туристів й роботи, Кирилівка о 21:00 годині в суботу, 2 липня. На майже двохвилинному відео знятому з авто можна побачити, що всі торгові точки зачинені, на вулицях порожньо. Якби не окупанти, то в цей би час тут був, як каже автор відео, нереальний двіж.

Також, варто відзначити, що на минулі вихідні до Кирилівку привезли чотири автобуси людей на свято морозива, яке влаштували загарбники. Тож, після того, як свято скінчилось вулиці селища знову стали порожнніми.

Вам также могут понравиться