Київські журналісти зняли передачу про запорізькі мости (ВІДЕО)

За два дні відео має майже 2 тисячі перегляді.

234

Минулого тижня команда столичних журналістів запустила свій новий проект. Перший випуск “Планерки” про туристичний бізнес в Одесі в умовах карантину вже подивилися понад 17 тисяч людей. Другий випуск присвятили нашим легендарним запорізьким мостам.

Автор ідеї Влад Омельянченко розповів чому вирішив висвітлити тему запорізьких мостів.

– Ми створюємо “живий” продукт для україномовного Youtube-каналу. Формат, який ми обрали, в україномовному Youtube не представлений. Це така собі напівдокументальна україномовна журналістика. Головний фокус ми робимо на наших гостях, а розкрити тему намагаємося у форматі сторітелінгу. Тобто, щоб це була одна велика історія, яку розкривають декілька сторін цієї історії. Таким чином намагаємося максимально обєктивно та цікаво висвітлити те, про що розповідаємо. В Запоріжжі ми взяли важливу тему, актуальну для мешканців міста. Я сам раніше тут жив. Вважаю, що про запорізькі мости треба говорити і пам’ятати. Про такі історії людям варто нагадувати, – переконаний автор проекту.

Чи можна вірити черговим обіцянкам чиновників? Чому за такі великі крадіжки на будівництві мостів у Запоріжжі досі ніхто не покараний? Як живе місто з населенням понад 700 тисяч людей і лише одним мостом між двома берегами? “Планерка” поїхала до Запоріжжя, аби отримати відповіді на ці запитання.

Вам также могут понравиться