В Запорожье нашли водителя, который сбил школьника и скрылся с места происшествия (ВИДЕО)

Об этом сообщают в Патрульной полиции.

211

ДТП произошло 11 сентября в Днепровском районе. Водитель сбил 13-летнего подростка и скрылся с места происшествия. Пострадавший получил легкие телесные повреждения.

Как сообщают в пресс-службе Патрульной полиции Запорожской области, водитель «AUDI», приближаясь к нерегулируемому пешеходному переходу не сбросил скорость и не остановился, чтобы уступить дорогу пешеходам.

Нарушителем оказался 20-летний водитель у которого еще в марте 2020 года истек срок действия водительского удостоверения. На правонарушителя составлены протоколы по «Нарушение ПДД, повлекшее ДТП», «Оставление места ДТП» и «Управление транспортным средством лицом, не имеющим права управления таким транспортным средством» КоАП.

Водія, який збив школяра та покинув місце пригоди, розшукали патрульні11 вересня, в Дніпровському районі, водій, керуючи транспортним засобом AUDI A6 наближаючись до нерегульованого пішохідного переходу на якому перебували пішоходи, не знизив швидкість та не зупинився, аби надати дорогу пішоходам, в результаті чого скоїв наїзд на 13-річного школяра, після — поїхав з місця пригоди. В результаті ДТП підліток отримав легкі тілесні ушкодження.Завдяки розшуковим діям, інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП, встановили транспортний засіб та водія, причетного до цієї події.На 20-річного керманича інспектори склали протокол за ст. 124(Порушення пдр, що призвело до ДТП) КУпАП, за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Також поліцейські встановили, що у водія ще в березні закінчився термін дії водійського посвідчення. Тож патрульні винесли на керманича постанову за ч. 2 ст. 126(Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.‼Патрульна поліція нагадує, у разі причетності до дорожньо-транспортної пригоди водій зобов'язаний⬇➡ негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди;➡ увімкнути аварійну сигналізацію і встановити знак аварійної зупинки;➡ не переміщати транспортний засіб і предмети, що мають причетність до пригоди;➡ вжити можливих заходів для надання домедичної допомоги потерпілим, викликати бригаду екстреної (швидкої) медичної допомоги, а в разі відсутності можливості вжити зазначених заходів звернутися по допомогу до присутніх і відправити потерпілих до закладу охорони здоров’я.#ПорядокЦеТи#zaporizhiapolice

Gepostet von Патрульна поліція Запорізької області am Donnerstag, 1. Oktober 2020

 

Вам также могут понравиться