Запорожцев просят платить за тепло наперед

До 22 числа

110

Концерн городские тепловые сети обратился к запорожцам с просьбой об оплате тепла наперед. Причина — так называемый кассовый разрыв, когда потребители оплачивают уже полученную услугу до 30 числа следующего месяца, а поставщик газа — «Нефтегаз» — требует предоплаты не позже 22 числа текущего месяца.

Соответствующее обращение концерн ГТС разместил на своей странице в соцсетях.

«Концерн МТМ звертається до мешканців Запоріжжя з пропозицією про попередню оплату за послуги з теплопостачання в майбутньому сезоні 2021-22 років.

Концерн МТМ робить все можливе для того, щоб опалювальний сезон розпочався вчасно, без збоїв і пройшов стабільно, без аварійних ситуацій. Для цього відразу після закінчення попереднього опалювального сезону ми розпочали підготовку до наступного: проводяться гідравлічні випробування мереж під тиском, планові ремонти, підготовка котелень. Концерн МТМ вже виконав заміну 17 км трубопроводів. На сьогодні місто на 80% підготовлене до початку нового опалювального сезону.

Але в умовах, коли компанія групи «Нафтогаз», відповідно до договору з Концерном МТМ, вимагає передоплати за газ, коштів на стабільне проходження опалювального сезону може не залишитися. А саме, повна оплата за газ повинна бути проведена до 22 числа поточного місяця, при цьому платежі споживачів виконуються до 30 числа місяця наступного за розрахунковим.

Пропонуємо до 22-го числа поточного місяця внести попередню оплату за послуги Концерну МТМ в сумі посильної Вашому бюджету. Це дасть можливість своєчасно вносити передоплату за газ, відповідно вчасно і без збоїв розпочати опалювальний сезон, а також зменшить фінансове навантаження на сімейний бюджет в наступному опалювальному сезоні», — сказано в сообщении.

Вам также могут понравиться