Центр комп’ютерної томографії «Преміум» святкує три роки з дня заснування

Центр комп’ютерної томографії «Преміум» – це високоякісна променева діагностика та європейський підхід у Запоріжжі.

105

У 2019 році у Запоріжжі відкрив свої двері для пацієнтів сучасний спеціалізований центр комп’ютерної томографії «Преміум».

Сьогодні комп’ютерна томографія вважається одним із найінформативніших методів діагностики внутрішніх органів та структур людини з використанням рентгену та комп’ютерної обробки даних.

Про центр

У ЦКТ «Преміум» працюють висококваліфіковані лікарі-рентгенологи, які мають вищі категорії та досвід роботи за фахом не менше 10 років. З дня заснування перш за все центр дбає про безпеку та здоров’я пацієнта, тому обстеження проводиться на обладнанні преміум-класу – 64-зрізовому комп’ютерному томографі Toshiba Aquilion, який дозволяє отримати чіткі та контрастні знімки в різних проєкціях. Крім того, завдяки кількості зрізів значно знижується променеве навантаження на пацієнта в порівнянні з апаратами старих моделей. А фахівці центру можуть виявляти широкий спектр захворювань та патологічних станів на ранніх стадіях. Це, своєю чергою, є важливою умовою повноцінного одужання.

Що можна обстежити?

У центрі комп’ютерної томографії «Преміум» пацієнти можуть пройти КТ-обстеження таких зон:

  • голови;
  • легень;
  • хребта;
  • суглобів;
  • кінцівок;
  • ангіографію судин;
  • внутрішніх органів.

Чому пацієнти довіряють?

 5 причин чому варто пройти КТ-діагностику у ЦКТ «Преміум»:

  1. У 2020 році за рішенням експертної ради центр нагородили премією «Вибір Країни» та присудили найвище місце у рейтингу центрів комп’ютерної томографії України.
  2. У 2021 році за рішенням Головної акредитаційної комісії при Міністерстві охорони здоров’я України ЦКТ «Преміум» отримав акредитаційний сертифікат першої категорії.
  3. Штат центру налічує 7 лікарів-рентгенологів, які мають вищі кваліфікаційні категорії та є постійними учасниками тематичних конференцій, авторами наукових робіт у галузі радіології.
  4. Запис на обстеження у зручні для пацієнта дату та час.
  5. Активна співпраця центру з онлайн-сервісом медичних висновків «MeдОфіс», завдяки чому результати обстеження можна переглянути у режимі онлайн.

Центр комп’ютерної томографії «Преміум» – це високоякісна променева діагностика та європейський підхід у Запоріжжі.

Записатися на обстеження у ЦКТ «Преміум» можна за телефонами: + 38 (068) 750-30-05, + 38 (066) 850-30-05, + 38 (093) 850-30-05. А дізнатися більш детальну інформацію можна на сайті premium.zp.ua.

Вам также могут понравиться