«Ми на межі гуманітарної катастрофи», — мер окупованого Мелітополя

171

В Мелітополі не можуть вирішити низку комунальних проблем. Впродовж 3 діб вони намагались відновити централізовану подачу тепла та води в авіамістечку. На жаль, найближчим часом розв’язувати цю проблему не має змоги.

Електропостачання в авіамістечку вдалось відновити. Водопостачання подається лише до 1-их поверхів будинків. Цей район міська влада забезпечила резервним водопостачанням — у двори привозитимуть бочки з водою, аби місцеві жителі могли взяти її для своїх потреб.

В Мелітопольському районі вдалось відновити електропостачання у селах Нове, Долинське, Ромашки, Рівне, Спаське та Північне. Нині роботи ведуться у селах Федорівка та Піщане.

Поодинокі випадки відключення електроенергії є й у Мелітополі.

— Ми організували резервне підключення цих будинків, проте всі мають розуміти: ми на межі гуманітарної катастрофи! Я закликаю дуже заощадливо зараз ставитися до комунального господарства, адже сьогодні всі мережі працюють в аварійному режимі чи за резервними схемами, — повідомив мер міста Іван Федоров.

Також в Мелітополі на видачу почали працювати 14 відділень «Укрпошти» та одне відділення «Нової пошти».

У місті й досі не працює громадський транспорт. 3 березня більшість медпрацівників не могла дістатися до роботи.

— Я прошу всіх, хто пересувається по місту власним транспортом та бачить «голосуючих» медпрацівників, підвозити їх до місця роботи. Ваша допомога може врятувати чиєсь життя!, — підкреслив Федоров.

Вам также могут понравиться