На Енергодар суне ворожа техніка: загарбники обстріляли блокпост

Ворожа техніка намагається прорвати блокпост

505

Зараз окупанти намагаються зайти до Енергодару: 100 одиниць важкої техніки, 3 танки, дуже багато піхоти. Ворог на великій колоні військової техніки обстріляв блокпост та застосував зброю проти мирного населення.

— Залиште негайно вулиці. Відійдіть від вікон. Не користуйтеся ліфтами!, — йдеться у повідомленні мера міста Дмитра Орлова.

Зараз на блокпосту триває бій. Наші хлопці чинять супротив і роблять все від них залежне, щоб далі ворог не пройшов. За попередньою інформацією, на бул. Каштановий під час обстрілу постраждали кілька будинків. Чи є поранені, наразі уточнюється.

Нагадаємо, окупанти не один день намагались зайти до Енергодару. Люди масово виходили й не пускали окупантів. У місті найбільша атомна станція у Європі.

Раніше голова НАЕК Енергоатом Петро Котін, повідомляв, що окупанти виходять та намагаються вести переговори з керівництвом міста Енергодар.

«Вони кажуть, що їм достатньо хоч трохи увійти до міста, сфотографуватися на тлі ЗАЕС та надіслати звіт керівництву», – розповів Котін.

Вам также могут понравиться