В Мелітополі та районі через обстріли зруйновано понад 90 будинків

Про це повідомив мер міста

324

Мер Мелітополя Іван Федоров вийшов в прямий ефір і повідомив, що щодня близько 300 волонтерів виходять патрулювати місто. Вони бережуть місто від мародерів, вандалів, злочинців.

Також, він зазначив, що отримав звіт від управління капітального будівництва, яке обстежує зруйновані будинки.

— Ми можемо чітко сказати, що у Мелітополі та Мелітопольському районі зруйновано понад 90 будинків через бої та перестрілки. Велика кількість сімей залишилася без даху над головою і на сьогодні ми їх забезпечуємо всіма необхідними, як будівельними матеріалами, так і засобами першої необхідності. Вже понад 20 сімей отримали все необхідне для того, щоб змогли, як і раніше, перебувають у своїх будинках, — повідомив Федоров.

Також до Мелітопольських аптек завезли дитяче харчування. У місті відкрили ще два центри надання соціальної допомоги. За сьогодні було роздано 520 продуктових наборів. Сьогоднішній продуктовий набір мелітопольцям, яким необхідна наша допомога, виглядала так: м’ясо, крупи, овочі, фрукти, зелень, хліб та булочки.

Нагадуємо, що мелітопольці, які постраждали від обстрілів внаслідок воєнних дій, а також багатодітні сім’ї, родини з дітьми до 5 років, люди з інвалідністю та онкохворі можуть отримати необхідні продукти та речі у штабах соціальної допомоги. При собі необхідно мати документи, що підтверджують відповідний статус.

Самотнім пенсіонерам та хворим, які самостійно не можуть прийти за допомогою, її доставляють додому — запис за телефонами (096) 080-73-03, (068) 884-47-80.

Крім того, мер міста прокоментував свою нагороду від президента України Володимира Зеленського.

— Цей орден «за мужність» не мій, цей орден всього міста  Мелітополя, мешканців міста Мелітополь, ті які проявили свою мужність у важкий ситуації. У відстоюванні нашого міста, в забезпеченні нашого міста. Це наша спільна нагорода, яку надали всім нам, — наголосив Федоров.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що окупанти захопили телевежі в Мелітополі.

Вам также могут понравиться