З Енергодару сьогодні планують евакуювати людей: подробиці

З собою обов’язково мати документи!

91

Сьогодні, 9 березня, під егідою Червоного Хреста організовується гуманітарний коридор із Запоріжжя до Енергодара та для евакуації населення до Запоріжжя. Про це повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов.

«Увага! Терміново! Всім мешканцям Енергодара, сусіднім селам Василівського, Кам’янко-Дніпровського, Велико-Білозерського районів! З 9:00 — оголошено режим припинення вогню», — йдеться у повідомленні Дмитра Орлова.

З 12:00 до 13:00 години до міста доставлять інсулін, певні медикаменти та сухі продути для організації безкоштовних соціальних їдалень для найбільш незахищених категорій населення.

У зворотньому напрямку автобуси вивозитимуть людей. Можна на своєму авто стати у колону. ОБОВ’ЯЗКОВО на лобовому склі у правому верхньому кутку має бути червоний хрест.

Місце збору громадян для евакуації — ділянка дороги на вулиці Курчатова, від «червоного» будинку до набережної вбік прогулянкового каналу. Збір мешканців міста та сусідніх сіл орієнтовно з 12:00 до 13:00. З собою обов’язково мати документи!

«В першу чергу перевага надається жінкам та дітям. З собою мінімум речей! Тільки в об’ємі ручної поклажі», — повідомляє Орлов.

Вам также могут понравиться