У тимчасово окупованому Мелітополі загарбники викрали мера міста

У Мелітополі другий день окупанти викрадають людей

107

Сьогодні, 11 березня, у тимчасово окупованому Мелітополі група окупантів з 10 осіб викрала мера міста Івана Федорова. Про це повідомив Антон Геращенко. Цю інформацію підтвердили й у місцевому центрі допомоги. Раніше Федоров відмовився співпрацювати з окупантами.

«Під час викрадення йому одягли пластиковий мішок на голову. Вороги затримали його у міському кризовому центрі, де він займався питаннями життєзабезпечення українського міста. У кабінеті Івана Федорова стояв Український Прапор», — йдеться у повідомленні.

Голова ГО “Свідоме суспільство Мелітополя” Ольга Гаймусова також підтверджує інформацію про викрадення мера міста і закликає містян збиратися біля міського відділку поліції.


Раніше ми повідомляли, що президент України Володимир Зеленський нагородив орденом мера Мелітополя. Також, вчора ми повідомляли, що 10 березня о 6:00 ранку озброєні люди у російській військовій формі увірвалися у будинок депутатки Запорізької обласної ради, представниці корінного кримськотатарського народу Лейли Ібрагімової, директорки Мелітопольського міського краєзнавчого музею. Провели обшук, вилучили телефони. Лейлу Ібрагімову відвезли у невідомому напрямку. Згодом стало відомо, що її відпустили. Крім того, у Мелітополі окупанти заарештували мелітопольця, який підтримує незалежність України, через те, що з колонок його автомобіля звучала пісня “Байрактар”. 

Вам также могут понравиться