До Запоріжжя з Німеччини прибула гуманітарна допомога: подробиці (ФОТО, ВІДЕО)

Відповідні фото та відео були опубліковані в мережі

133

Станом на понеділок, 14 березня, у Запорізькій області ведуться запеклі бої з російськими окупантами, який знищують, руйнують наші домівки та вбивають мирне населення.

Багато мешканців області були вимушені евакуюватися із тимчасово окупованих територій. Також до області регулярно направляють гуманітарну допомогу.

Зокрема, сьогодні з Німеччини через Польщу, за сприяння Львівської, Запорізької обласних військових адміністрацій та волонтерів до Запоріжжя прибуло 8 вагонів із гуманітарною допомогою.

Вантаж вагою близько 3 тонн містив медикаменти, продукти харчування, одяг, засоби гігієни, дитяче харчування та постільну білизну.

Рятувальники ДСНС спільно із волонтерами допомогли у розвантаженні та передачі гуманітарної допомоги у місця призначення.

У свою чергу, в прес-службі ЗОВА повідомили, що обласна влада працює над транспортною логістикою та удосконаленням гуманітарних коридорів, щоб зробити доставку більш швидкою та безпечною.

А завдяки співпраці міської та обласної влади, управління ДСНС, волонтерів і не байдужих містян, наявний вантаж буде швидко розвантажено та розподілено між гуманітарними центрами.

Вам также могут понравиться