У Запорізькій області повноцінно запрацював додаток «Повітряна тривога»: подробиці (ФОТО)

225

У Запорізькій області повноцінно працює додаток «Повітряна тривога». Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної військової адміністрації.

Так, додаток «Повітряна тривога» для смартфонів було запущено задля попередження небезпеки в Україні. Він сповіщає про небезпеку у конкретному регіоні та надає команду відбій.

Запорізька територіальна підсистема єдиної державної системи цивільного захисту відповідно до Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» повністю готова до виконання завдань за призначенням в особливий період.

Встановити додаток можна у Google Play Market, а також у AppStore. Після встановлення необхідно обрати свою область, місто/район та територіальну громаду. Коли Ви почуєте у додатку сигнал тривоги, необхідно йти до укриття та перебувати там до отримання сигналу завершення тривоги.

Нагадуємо, всі сигнали про надзвичайні ситуації, які трапляються внаслідок агресії військ РФ, негайно передаються до відповідних служб за напрямами діяльності. Це дозволяє оперативно реагувати та швидко ліквідовувати наслідки.

Вам также могут понравиться