Мешканці тимчасово окупованого Бердянську вийшли на мирний мітинг

У тимчасово окупованому курортному місті Запорізької області люди продовжують виходити на акції протесту

99

У Бердянську сьогодні відбувся традиційний патріотичний мирний мітинг. Про це повідомили місцеві ЗМІ.

«Незважаючи на арешти, мітинг сьогодні відбувся, але озброєних окупантів під час мітингів все більше», — йдеться у повідомленні.

На кадрах опублікованих у мережі сотні бердянців несуть синьо-жовтий прапор. Люди скандують: “Одна, єдина, соборна Україна”, “Україна понад усе”, “Слава Україні”.

Нагадаємо, вчора загарбники у Бердянську викрали активіста Віталія Шевченка, директора туристичної агенції “Темеринда”. Чоловіка викрали за організацію проукраїнських мітингів просто з кафе “Каппучіно” після мітингу на очах у багатьох. Крім того, окупанти викрали ще кілька активістів. Позавчора, російські окупанти затримали та вивезли священника Православна Церква України отця Олега Ніколаєва у невідомому напрямку.

Також, слід зазначити що у Приморську сьогодні також відбувся щоденний традиційний мітинг. Трансляцій заходу веде місцевий інтернет-ресурс. Під час цієї акції керівництво міста та комунальних служб звітували про ситуацію в населеному пункті. Також, містяни заспівали гімн й провели молебень за Україну.

Вам также могут понравиться