До Запоріжжя прибула гуманітарна допомога: подробиці (ФОТО)

Відповідні фото були опубліковані в мережі

110

Станом на середу, 16 березня, у Запорізькій області продовжуються запеклі бої з російськими окупантами, які знищують, руйнують приватні домівки та вбивають мирне населення.

Багато мешканців області були вимушені евакуюватися із тимчасово окупованих територій. Також до області регулярно направляють гуманітарну допомогу.

Зокрема, сьогодні до Запоріжжя прибуло 5 вагонів із гуманітарною допомогою з продуктовими наборами. Допомога надійшла за сприяння Міністерства соціальної політики.

Штаб гуманітарної допомоги розподілить продукти харчування серед територіальних громад області та найбільш нужденних громадян.

Рятувальники ДСНС спільно із волонтерами допомогли у розвантаженні та передачі продуктових наборів у місця призначення.

Нагадаємо, що в регіоні продовжує діяти Штаб гуманітарної допомоги, який об‘єднує зусилля влади, громадськості та іноземних донорів щодо підтримки жителів Запорізької області під час воєнного стану.

До керівництва штабу залучили представників Запорізької військової адміністрації, соціальні служби, департаменти цивільного захисту, Головного управління ДСНС та організації Товариства Червоного Хреста.

Вам также могут понравиться