За добу сталося 16 пожеж: ситуація у Запорізькій області станом на 17 березня

Подробиці розповіли в прес-службі обласного управління ДСНС

68

В Запорізькій області за минулу добу рятувальники ліквідували 16 пожеж, не пов’язаних із воєнними діями. Подробиці стали відомі в прес-службі обласного управління ДСНС.

Так, впродовж доби пожежі були зафіксовані у Запоріжжі, Бердянську, Мелітополю, Запорізькому, Мелітопольському, Василівському, Пологовському та Бердянському районах.

Зокрема, 5 пожеж сталося в обласному центрі. Спочатку на вул. Криворізькій Шевченківського району горів моторний відсік легкового автомобіля «ВАЗ».

Того ж дня, на проспекті Ювілейному Хортицького району у тамбурі біля квартир горіло сміття на площі 1,5 кв.м. Ліквідовано підручними засобами.

На вул. Тамбовській Вознесенівського району в неексплуатованому приміщенні горіло сміття та покришки на площі 20 кв.м. А на вул. Північнокільцевій Комунарського району на балконі квартири горіли домашні речі на площі 0,5 кв.м.

Крім того, на вул. Рясній Комунарського району горіли дерев’яні конструкції даху одноповерхового житлового будинку на площі 0,5 кв.м. Пожежу ліквідовано власником до прибуття підрозділу ДСНС.

У Бердянську на вул. Північній в гаражі горіло сміття на площі 20 кв.м. Під час пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка без ознак життя. Особа встановлюється.

У Бердянському районі в смт Чернігівка на вул. Береговій у кімнаті будинку горів диван на площі 2 кв.м.
Наразі підрозділи ДСНС продовжують виконувати завдання за призначенням.

Вам также могут понравиться