Зупиняють авто, перевіряють документи, салон та багаж: подробиці цілодобових перевірок у Запоріжжі (ВІДЕО)

Відповідне відео було опубліковано в мережі

482

У Запоріжжі поліцейські посилили контроль за дорожнім рухом та постійно здійснюють перевірку транспортних засобів. Подробиці розповіли в прес-службі Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.

В умовах воєнного часу поліцейські цілодобово перевіряють автомобілі на дорогах міста, щоб виявити диверсантів або осіб, які чинять протиправні дії, з метою дестабілізації обстановки.

Під особливий контроль підпадають автомобілі, які перебувають у розшуку чи підпадають під орієнтування про можливе вчинення злочину. Перевірці піддаються  автівки із тонованим склом, що не дозволяє бачити пасажирів в салоні.

Працівники поліції зупиняють цивільні автомобілі (без розпізнавальних знаків), у салоні яких перебувають люди у форменому одязі та перевіряють документи для встановлення їх осіб. Огляду також підлягають вантажні транспортні засоби та інші автомобілі, які можуть привернути увагу правоохоронців.

Окрім перевірки документів у водіїв, правоохоронці можуть проводити огляд салону автомобіля, особистих речей та вантажу.

Враховуючи ситуацію, запоріжців просять з розумінням ставитися до вимушених дій у період воєнного стану,  неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, правил проїзду блокпостів та виконувати законні вимоги.

Крім того, якщо Ви побачили на вулицях міста підозрілі автомобілі та людей — телефонуйте 102.

Вам также могут понравиться