На Запоріжжі окупанти систематично обстрілюють наші позиції

23 день повномасштабної війни. Стан, положення та характер дій Сил оборони Запорізького краю суттєвих змін протягом останньої доби не зазнали.

619

Окупанти систематично обстрілюють наші позиції, застосовуючи міномети 120-го та 82-го калібрів, наносячи авіаційні удари парою гелікоптерів Ка-52 та систематичні вогневі удари з артилерії 152-го, 122-го калібру.

На окремих тимчасово зайнятих територіях Запорізького краю російські окупанти намагаються створити собі показовий позитивний імідж, роздаючи продовольчі товари цивільному населенню. Водночас проводять активний пошук та затримання проукраїнських активістів, держслужбовців, учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей, а також інших громадян, які можуть організувати спротив окупації.

— Наші підрозділи продовжують наносити вогневі ураження по противнику, як на передньому краї, так і вглибину його оперативної побудови й бойових порядків. Окупанти несуть втрати на напрямку Василівка – Пологи. На даний час втрати є й у нас: серед побратимів і посестер, серед місцевого населення. Але кожне ім’я, кожен наш Герой не буде забутим, — зазначив речник ЗОВА, полковник ЗСУ Іван Арєф’єв

Впродовж 17 березня було евакуювали 4912 цивільного населення (з них 1295 дітей), на 1117 автомобілях.

Вам также могут понравиться