На Запоріжжі мама з донькою потрапили під ворожі «Гради»: обидві втратили кінцівки (ФОТО)

Зараз жінка й дівчина у лікарнях Запоріжжя

1 157

40-річна мешканка Полог з меншою 15-річною донькою потрапили під ворожі гради. Про це повідомила старша донька постраждалої жінки ВалеріяВ результаті, була ампутація ноги мамі й дівчині, множинні поранення уламками, переломи. Наразі Жінка й донька перебувають у лікарнях Запоріжжя. Дівчина перенесла декілька операцій.

За словами дівчини у її мами Софії, стан стабільний. Жінка постійно перебуває під впливом сильних знеболювальних засобів. Їй зробили операцію, та їй ще потрібна пересадка шкіри на другій нозі. Софія по трохи встає на милиці, але дуже важко через численні поранення і рвані рани на нозі.

Що стосується 15-річної Маші, то на сьогодні їй вже краще. Вона вже будує плани на майбутнє, говорить про те, ким буде працювати, яка у неї буде кімната і які книги там стоятимуть. Стан поступово стабілізується. Раніше Валерія повідомляла, що кожна перев’язка проходить під загальним наркозом. Стоїть дренаж у лопатці для відсмоктування рідини. Марію постійна нудота, біль голови й не може їсти. Потрібна пересадка шкіри в області плеча-лопатки. З Машею працював психолог.

«А на нас чекає тривала і важка дорога по відновленню та можливості поставити Машу та маму на ноги, — пише Валерія. — Я змушена просити вас про фінансову допомогу для моїх рідних. Хто чим може, гривнею, репостом, ми будемо безмежно вам вдячні. Монобанк: 4441 1144 4427 1710″.

Вам также могут понравиться