На блокпосту Запорізької області окупанти розстріляли два авто з цивільними: серед постраждалих — діти

Російські окупанти як зазвичай звинуватили у цьому злочині військовослужбовців ЗС України. Постраждалі цілковито спростували цю дезінформацію.

624

Сьогодні, 21 березня, в Малинівці окупанти розстріляли з автоматичної зброї два легкових автомобілі з цивільними. Про це повідомило командування південного угрупування військ. Повідомляється, що люди евакуювались з тимчасово окупованої території гуманітарним коридором. Постраждалі розповіли, що вони проїхали російський блокпост у бік Полтавки де нікого не було. Однак за 100 метрів від нього машини почали стріляти російські солдати, які зайняли село.

Відео: військове телебачення України

 

Поранень зазнали двоє малолітніх дітей, три жінки та чоловік. Дорослих стабілізували у лікарні селища Покровського. Туди їх доправили військові медики запорізької тероборони. Дітей терміново відправлено до Запорізької обласної дитячої лікарні.

«У нашій лікарні дітям, які постраждали найбільше, стабілізували основні життєві показники, — проінформував головний лікар Покровської багатопрофільної лікарні Володимир Коломойцев. – Їх підключили до систем ШВЛ та спрямували до Запоріжжя. Сподіваємося з малечою все буде добре».
Російські окупанти як зазвичай звинуватили у цьому злочині військовослужбовців ЗС України. Постраждалі цілковито спростували цю дезінформацію.

 

Вам также могут понравиться