У Запоріжжі провели в останню путь загиблого рятувальника

Спочивай з миром

101

Сьогодні, 22 березня, рятувальники провели в останню путь свого колегу Євгена Донець, старшого пожежного 4 ДПРЧ. Нагадаємо, 18 березня рятувальники вирушили на ліквідацію пожежі на цивільному об’єкті у с. Наталівка, яка виникла внаслідок обстрілів російською армією. Під час гасіння загоряння ворог здійснив повторний обстріл в епіцентр займання знаючи, що рятувальники ліквідовують загоряння. Рятувальники опинилися у смертельній небезпеці. На жаль, Євген загинув внаслідок вибуху. Ще п’ять його колег у лікарні.

«Немає слів, щоб передати усю гіркоту втрати. Ми запам’ятаємо його чуйною людиною, гарним товаришем, надзвичайно добрим та світлим чоловіком, який мужньо захищав свій рідний край від катастроф та лих», — повідомляють рятувальники.

Старший пожежний 4 ДПРЧ Євген Донець представлений до відзначення державною нагородою Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Нагадаємо, загалом 18 березня внаслідок двох ракетних ударів передмістя обласного центру Запоріжжя 9 осіб загинуло, в тому числі рятувальник. Також, 17 людей отримали пораненя (з них три представники ДСНС і два цивільних) і 5 травмованих.

Вам также могут понравиться