У Мелітополі влаштували бойкот окупантам: ніхто не вийшов на проплачений мітинг

На заході були тільки завезені «кримські алкаші»

197

У суботу, 26 березня, для картинки росзмі зрадниця й призначена окупантами голова Мелітополя Галина Данильченко, планувала влаштовувати на центральній площі міста проплачений мітинг. Учасники мали тримати в руках російську символіку й радіти «асабадітелям». Їм мали заплатити 1200 рублів.

Для гарної картинки навіть з тимчасово окупованого Криму привезли 30 осіб, переважно з явним ознаками алкогольної та наркотичної залежності. Втім мелітопольці категорично відмовились брати участь у цьому шабаші.

Не отримавши потрібну картинку, організатори навіть в місцевих проросійських ЗМІ вирішили не використовувати фото «кримських алкашів».

Також, стало відомо, що до Мелітополя прибуло підкріплення окупаційних військ РФ. Центральним проспектом їздять танки з прапором невизнаної Південної Осетії.

Окупанти обіцяють пенсіонерам міста виплатити по 10 тисяч російських рублів. Втім, майбутні виплати — черговий прийом загарбників. Дані пенсіонерів та їхні підписи окупанти планують використати для проведення псевдореферендуму.

Вам также могут понравиться